TOCANITA DE PUI CU LEGUME

INGREDIENTE:

  • 4 pulpe pui
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 linguri ulei
  • 3 morcovi medii
  • 4 cartofi medii
  • 3 tulpini apio
  • 200 g ciuperci champignon
  • 40 ml vin alb
  • 40 ml supa pui
  • suc de rosii gros
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita otet
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1/4 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 frunza dafin
  • 1 catel usturoi

Calim separat ceapa taiata solzisori in 2-3 linguri ulei. Amestecam intr-un castron vinul, supa, pasta de ardei zaharul si otetul. Taiem legumele in cuburi sau felii mai mari si le punem in vasul ceramic al crok pot-ului. Adaugam ceapa, condimente (sare, piper, cimbru, boia, frunza de dafin), catelul de usturoi intreg (curatat) si amestecul de vin cu supa. Punem pulpele de pui spalate in prealabil, le asezonam (sare, piper, cimbru) apoi turnam sucul gros de rosii. Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura “High” pentru 4 ore si 30 minute, astfel incat tocanita noastra se va gati incet si obtinem carnea frageda, gustoasa, legumele bine facute. Carnea nu se rumeneste, dar ramane o parte din sos pe aceasta, ceea ce ii va da o culoare frumoasa. Mancam tocanita calda, cu putin patrunjel verde presarat peste aceasta.

 

http://divainbucatarie.ro/2015/04/09/tocanita-de-pui-cu-legume-la-crock-pot/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s