SPAGHETTI CU SOS DE ROSII IN UNT SI PUI

INGREDIENTE:

  • 300 g spaghetti
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 bucata piept de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 600 g pulpa de rosii
  • cateva frunze busuioc
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 1 lingurita zahar
  • 2-3 catei usturoi pisati

    Pentru servit:

  • frunze busuioc
  • parmezan ras fin

    Pieptul de pui il spalam, il taiem in jumatate, apoi il asezonam cu sare, piper si cimbru. Topim untul in ulei, apoi calim bucatile de piept de pui pe ambele parti.  Cand bucatile de carne sunt rumenite le pastram in cuptorul preincalzit la 100°C pana sunt gata pastele, ce vor fi puse la fiert in apa cu sare in acest moment. Adugam rosiile pasate, busuiocul tocat, oregano, scortisoara si zahar, iar usturoiul il punem dupa 3-4 minute in uleiul cu unt. Lasam inca 4-5 minute la foc mic, cu capac. Scurgem pastele, apoi le punem peste sos si avem grija sa le acoperim cu sos. Punem pastele in farfurie, adaugam pieptul de pui, parmezan si frunze de busuioc.

http://divainbucatarie.ro/2016/05/05/spaghetti-cu-sos-de-rosii-in-unt-si-pui/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s