Paste cu sunca si sos de rosii

Paste fierbinti intr-o Noiembrie rece

Ingrediente:

  • 250g Fusilli All`Arrabbiata 
  • 500g Sos de rosii – Combino
  • 100g sunca taraneasca
  • 2 cepe albe
  • 5 linguri ulei masline
  • condimente

Incepem prin a pune pe foc, o tigaie din teflon cu putina apa pentru sos si o cratita cu apa, pentru paste. Adaugam sare si ulei in cele doua. Le lasam la foc mic si ne vedem de treaba. Taiem marunt cele doua cepe, apoi le punem in tigaia din teflon.  Ceapa se va imnuia in momentul in care apa se va evapora. Adaugam, la nevoie, ulei de masline. Evident, sarea in bucate: Am condimentat apa in care au fiert pastele si le-am lasat la fiert. Timpul necesar fierberii este de 15 minute. Sau le poti gusta dupa ceva vreme, cum fac eu… Punem sunca peste ceapa semi-calita si le calim impreuna. Nu uita de condimente!Scoatem pastele de la fiert cand sunt gata,

le punem peste ceapa si sunca, adaugam sosul de rosii si mai tinem totul pe foc timp de 2-3 minute.

Poti servi adaugand parmezan, ii mai taie din iuteala!

Ziceam ca o sa-ti zic de gust… Sunt foarte iuti! Hehehe, pe langa faptul ca sunt iuti, sunt si foarte delicioase datorita condimentelor si sosului. Au o aroma interesanta si de la sunca, putin a afumatura

 

Paste fierbinti intr-o Noiembrie rece

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s