Ingrediente:
Pentru Crema:
- 3 Galbenusuri
- 200g Zahar pudra
- 350g Branza de vaca
- 200g Ciocolata alba
- 1 gelatina
- 300g Frisca
Pentru Blat:
- 500g Biscuiti
- 1 pachet de unt
Topping:
- Capsuni intregi
- Zahar pudra
Topeste ciocolata alba intr-o baie de aburi. Amesteca branza cu galbenusurile, zaharul, gelatina si frisca, apoi adauga ciocolata topita. Adauga in crema esenta de vanilie si lamaie. Pentru aluatul trebuie sa faci este sa zdrobesti biscuitii pana obtii niste cocolase si multa pudra. Adauga untul si apasa-l cu o furculita in biscuiti. Apoi ii asezi in forma pe care doresti sa o obti. Pune amestecul de branza peste biscuiti si sa bagi totul la frigider vreo jumatate de ora. Cand s-a intarit branza poti sa pui toppingul. (capsunii)
Daca crema e prea lichida, poti sa mai adaugi gelatina/ciocolata alba/mascarpone/amidon.