Tort cu branza si capsuni

Ingrediente:

Pentru Crema:

  • 3 Galbenusuri
  • 200g Zahar pudra
  • 350g Branza de vaca
  • 200g Ciocolata alba
  • 1 gelatina
  • 300g Frisca

Pentru Blat:

  • 500g Biscuiti
  • 1 pachet de unt

Topping:

  • Capsuni intregi
  • Zahar pudra

Topeste ciocolata alba intr-o baie de aburi. Amesteca branza cu galbenusurile, zaharul, gelatina si frisca, apoi adauga ciocolata topita. Adauga in crema esenta de vanilie si lamaie. Pentru aluatul trebuie sa faci este sa zdrobesti biscuitii pana obtii niste cocolase si multa pudra. Adauga untul si apasa-l cu o furculita in biscuiti. Apoi ii asezi in forma pe care doresti sa o obti. Pune amestecul de branza peste biscuiti si sa bagi totul la frigider vreo jumatate de ora. Cand s-a intarit branza poti sa pui toppingul. (capsunii)

Daca crema e prea lichida, poti sa mai adaugi gelatina/ciocolata alba/mascarpone/amidon.

http://dyrogue.com/blog/2014/5/16/strawberry-cheesecake

Lasă un comentariu